Contact

Servicii foto video nunta, cununie, botez, aniversare !

Servicii Foto Video Nunta Bucuresti si toata tara, cu o echipa formata dintr-un Fotograf Nunta si un Videograf Nunta. Ne dorim sa dam un aspect Profesional Evenimentului tau, plin de culoare, lumina si la calitatea cea mai buna !

 Inca nu ai gasit echipa potrivita pentru evenimentul tau? Nu ezita sa ne contactezi pentru a stabli o intalnire sau a participa la o discutie telefonica in urma careia sigur vei obtine informatii importante. Ne dorim o comunicare si o colaborare cat mai buna cu clientii nostrii. Serviciile foto video sunt o parte importanta a evenimentului tau, asadar o buna organizare si timpul alocat sunt esentiale.

Va punem la dispozitie o gama larga de servicii foto video premium, cu care aveti posibilitatea de a va personaliza intregul eveniment. 

Daca timpul nu va permite sa va deplasati, putem avea o discutie telefonica sau pe mail. Trimiterea contractului de prestari servicii foto video si factura se poate face pe email, iar plata avansului se face prin virarea sumei in cont. Simplu si comod !!!

O lume fara fotografie va fi lipsita de sens daca nu va exista lumina si culoare, care ne deschide mintea si exprima pasiune. Fotografiile mele sunt inspirate de lumina, culoare, perspectiva creativa, tehnici si personalitati!

Ciprian Luca

+ 40720 593 140

ciprian.lucaa@gmail.com

Intrarea Baltii, Nr.11
077180 Tunari, Ilfov

    Content is protected. Right-click function is disabled.